Culorile Anului 2023: Roz și Verde

Culoarea joacă un rol semnificativ în modă, având capacitatea de a transforma o ținută simplă într-una memorabilă. În 2023, două culori se disting: rozul și verdele.

Rozul, în nuanțe puternice și îndrăznețe, va fi o alegere populară. Inspirat de viitorul film "Barbie" care se lansează în acest an, acest ton de roz vibrant promite să aducă un plus de viață ținutelor noastre. Designerii ne încurajează să adoptăm look-ul de cap până în picioare, în tonuri de roz, pentru o declarație de stil puternică și îndrăzneață. Pentru cei mai rezervați, există opțiunea de a asorta rozul cu tonuri de verde-moss sau verde-fern​1​.

Verdele va fi, de asemenea, o culoare de top în 2023. În special, tonurile de verde-fern și verde-moss sunt cele care vor domina. Acesta este un trend ușor de adoptat, fie că alegeți să purtați această culoare în formă de haine sau să o incorporați în ținuta dvs. prin intermediul accesoriilor sau a modelelor. Chiar dacă poate părea o culoare provocatoare pentru unii, verdele oferă o gamă largă de nuanțe, permițându-vă să găsiți tonul care vi se potrivește cel mai bine​1​.

Aceste culori nu numai că vor adăuga un plus de prospețime ținutelor noastre, dar vor permite și exprimarea personalității prin modă. Fie că optați pentru rozul vibrant sau pentru calmul nuanțelor de verde, ambele culori vor asigura că ținutele dvs. vor fi în centrul atenției în 2023.

Suport clienti Luni-Vineri 09.00-17.00

031.06.99.010 contact@defb.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!