Ai intrebari? Nu ezita! 031.06.99.010
 

Livrarea produselor & Plata

Livrarea produselor
Daca ai ales sa-ti livram produsul, costurile de livrare sunt de 18 lei in toate localitatile din Romania. 

Durata transportului

Daca ai trimis comanda pana in ora 16:00 (luni-joi) si ai ales modalitatea de plata curier, produsele comandate vor ajunge la tine in 24-48h, astfel incat, in ziua urmatoare vei desface coletul complet . 
Daca ai trimis comanda pana in ora 16:00 (vineri-duminica) si ai ales modalitatea de plata curier, produsele comandate vor ajunge la tine in cursul zilei de luni.
Daca ai trimis comanda dupa ora 16:00 (luni-joi) si ales modalitatea de plata curier, produsele comandate vor ajunge la tine in 48h
Daca ai trimis comanda dupa ora 16:00 (vineri-duminica) si ales modalitatea de plata curier, produsele comandate vor ajunge la tine in cursul zilei de marti.

Transportul prin curier va fi realizat de Fan Courier si GLS Romania. Nu se fac livrari in weekend.

Cumpărătorul trebuie să accepte o posibilă prelungire a perioadei de livrare datorată întârzierilor provocate de producător, a unor evenimente neprevăzute sau a firmei de curier , în conformitate cu Ordonanţa nr.21/1992, privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare.

 
Livrare in Uniunea Europeana doar daca se achita in avans in contul firmei noastra sau plata se face prin card (online) pe site-ul nostru.
Diamond Fashion  livreaza produse in Uniunea Europeana prin intermediul serviciului de curierat oferit de DHL Romania. Taxele de livrare difera in functie de tara si zona. Se expediaza comenzi oriunde in Uniunea Europeana fara taxe suplimentare si restrictii geografice. 
Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor sunt mai mari decat cele de livrare si sunt suportate in intregime de catre client.


Plata PRODUSELOR

1. Plata ramburs la primirea coletul pe teritoriul Romaniei
2. Plata Online cu cardul pe teritoriul EU

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.