Ai intrebari? Nu ezita! 031.06.99.010
 

Livrarea produselor

Livrarea produselor
Daca ai ales sa-ti livram produsul, costurile de livrare sunt de 18 lei in toate localitatile din Romania. 

Durata transportului

Daca ai trimis comanda pana in ora 16:00 (luni-joi) si ai ales modalitatea de plata curier, produsele comandate vor ajunge la tine in 24-48h, astfel incat, in ziua urmatoare vei desface coletul complet . 
Daca ai trimis comanda pana in ora 16:00 (vineri-duminica) si ai ales modalitatea de plata curier, produsele comandate vor ajunge la tine in cursul zilei de luni.
Daca ai trimis comanda dupa ora 16:00 (luni-joi) si ales modalitatea de plata curier, produsele comandate vor ajunge la tine in 48h
Daca ai trimis comanda dupa ora 16:00 (vineri-duminica) si ales modalitatea de plata curier, produsele comandate vor ajunge la tine in cursul zilei de marti.

Transportul prin curier va fi realizat de Fan Courier si GLS Romania. Nu se fac livrari in weekend.

Cumpărătorul trebuie să accepte o posibilă prelungire a perioadei de livrare datorată întârzierilor provocate de producător, a unor evenimente neprevăzute sau a firmei de curier , în conformitate cu Ordonanţa nr.21/1992, privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare.

Livrare in Uniunea Europeana doar daca se achita in avans in contul firmei noastra sau plata se face prin card (online) pe site-ul nostru

Diamond Fashion  livreaza produse in Uniunea Europeana prin intermediul serviciului de curierat oferit de GLS Romania. Taxele de livrare difera in functie de tara si zona. Se expediaza comenzi oriunde in Uniunea Europeana fara taxe suplimentare si restrictii geografice. In tabelul de mai jos sunt prezentate costurile de livrare in tarile din Uniunea Europeana.(*) Timpii de tranzit din tabel sunt estimativi si nu sunt garantati.
(**) Costurile de mai sus vor fi transformate in euro la cursul BNR din ziua facturarii.
(***) Costul de livrare este adaugat comenzii plasate si nu contine TVA de 19%.
Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor sunt mai mari decat cele de livrare si sunt suportate in intregime de catre client.